bedrijfsfeest
feest.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Bedrijfsfeest

 • Bedrijfsuitje met plezier
  Voor een bedrijfsuitje met plezier nemen wij u terug naar de jaren 60; met liefs 135 Solexen en 36 Dafjes organiseren wij bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes en groepsuitjes voor groepen vanaf 2 tot 280 mensen.
  http://www.bedrijfsuitjemetplezier.nl
 • Jazzcombo exotatrio
  Jazzcombo Exotatrio verzorgt de achtergrondmuziek op uw feest, bruiloft, receptie of zakelijke evenement. U kunt ons via onze website eenvoudig online of telefonisch boeken. Een gitaar trio stevig geworteld in de traditie van de jazz, maar met veel muzikale ruimte voor drums en contrabas. Jazz, maar wel toegankelijk, Swingend, maar ook melodieus. Het Exotatrio bestaat uit drie ervaren, enthousiaste musici, maar kan desgewenst worden uitgebreid tot een groter jazzcombo met zangeres, pianist en/of saxofonist. Marcel Karreman - gitaar Han Slinger - contrabas Maarten Zwarts - drums Zet op uw computer \"Radio Exota\" aan en bekijk de Foto\'s. Maar vooral, beleef de Video\'s !! Allemaal op www.exotatrio.nl
  http://www.exotatrio.nl
 • Personeelsreizen
  Van een gezellig dagarrangement voor uw medewerkers, een boeiende stedenreis met uw relaties tot een incentivereis met een speciaal karakter: u kunt bij ons terecht voor al uw bedrijfsarrangementen. Liever een fascinerende cultuurreis? We nemen u mee van Berlijn tot Rome, van Sint Petersburg tot New York. Welk uitstapje, welke reis dan ook: wij regelen uw personeelsreizen perfect voor u.
  http://www.eurobusinessevents.nl/CM/PAG000012240/Personeelsreizen-organiseren-voor-uw-onderneming-.html
 • Solexhuren.com
  Wij verhuren solexen voor een super dagje uit
  http://www.solexhuren.com

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Bedrijfsfeest